Gemeentepolitiek: Stadsgesprek Dukenburg met de Gemeenteraad

gemeentepolitiek

Na een succesvol en duidelijk lijsttrekkersdebat in 2018 - ter voorbereiding van de Gemeenteraadsverkiezingen - en na het debat in 2019 met de Gemeenteraad onder het motto “Een jaar later”, werd met algemene stemmen afgesproken dat voortaan elk jaar door StAAD een “stadsgesprek” wordt georganiseerd tussen Dukenburgse bewoners en organisaties met de Gemeenteraad.

Tijdens de laatste bijeenkomst was vooral het uitgangspunt: “Wat is er allemaal terecht gekomen van toezeggingen en beloftes, gedaan en gemaakt tijdens de verkiezingscampagne?”.
Nu bestaat er vooral de behoefte om op de hoogte te worden gehouden over de voortgang van plannen, die voor de bewoners van Dukenburg en Dukenburgse organisaties belangrijk zijn of worden.

Daarom heeft StAAD de 3 collegepartijen en 5 oppositiepartijen opnieuw uitgenodigd om, wederom onder leiding van Rob Jaspers, in het Wijkcentrum Dukenburg met elkaar in gesprek te gaan.

Dus voor bewoners, wijkplatforms, verenigingen en organisaties uit Dukenburg wederom een heel interessante en nuttige middag, zoals tijdens de afgelopen jaren is gebleken is. Kortom; dé kans om uw mening kenbaar te maken!

Presentatie  : Gemeentepolitiek: Stadsgesprek Dukenburg met de Gemeenteraad
Datum : 20 maart 2020
Tijdstip : vrijdag van 14:00 - 16:00 uur 
Presentator : Rob Jaspers

 

Adres

 • StAAD
  Wijkcentrum Dukenburg
  Kantoor 1.24
  Meijhorst 7039
  6537 EP Nijmegen 

Contact

 • 024-344 41 57

 • staaddukenburg@gmail.com

Kantoor

 • maanddag t/m vrijdag
  van 09:00 uur - 12:00 uur
  behoudens de schoolvakanties